products

Hoge van de het Residutest van de Reproduceerbaarheidsdrug van het de Uitrustingschlooramphenicol de Testuitrusting van (CAP) ELISA

Basisinformatie
Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: REAGEN
Certificering: FAPAS
Modelnummer: RND99001
Min. bestelaantal: 5 uitrustingen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: kleur verpakking
Levertijd: 5-7 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 100 uitrustingen per maand
Gedetailleerde informatie
Hoog licht:

de testende uitrustingen van het drugresidu

,

elisauitrusting van het drugresidu


Productomschrijving

Chlooramphenicol (GLB) ELISA Test Kit

Productomschrijving

REAGEN™Chloramphenicol (GLB) ELISA Test Kit is concurrerende enzymimmunoassay voor de kwantitatieve analyse van chlooramphenicol in vissen, garnalen, eieren, honing, vlees (rundvlees, kip en varkensvlees), melk, melkpoeder, condens en serum.

 

De unieke eigenschappen van de uitrusting zijn:

1.High terugwinning (80-105%), snelle (10 - 40 minuten), en rendabele extractiemethodes.

2.Detection-de grens is 0,05 ng/g.

3.High reproduceerbaarheid.

4.A snelle ELISA-analyse (minder than1-uur ongeacht aantal steekproeven).

 

Procedureoverzicht

De methode is gebaseerd op een concurrerende colorimetrische ELISA-analyse. De drug van belang is met een laag bedekt in de plaatputten. Tijdens de analyse, worden de steekproef en het GLB-antilichaam toegevoegd samen met secundair die antilichaam, met een peroxidaseenzym wordt geëtiketteerd. Als het GLB-residu in de steekproef aanwezig is, zal het voor het GLB-antilichaam concurreren, daardoor verhinderend het antilichaam aan GLB te binden in bijlage aan de put. De resulterende kleurenintensiteit, na toevoeging van het HRP-substraat (TMB), heeft een omgekeerde verhouding met de GLB-residuconcentratie in de steekproef.

Hoge van de het Residutest van de Reproduceerbaarheidsdrug van het de Uitrustingschlooramphenicol de Testuitrusting van (CAP) ELISA 0

 

Kit Contents, Opslag en Houdbaarheid

 

REAGEN™Chloramphenicol (GLB) ELISA Test Kit heeft de capaciteit voor 96 bepalingen of het testen in tweevoud van 42 steekproeven (veronderstellend 12 putten voor normen). Keer om het even welke ongebruikte die microwells naar de foliezak terug en verzegel hen met het deshydratiemiddel opnieuw in het originele pakket wordt verstrekt. Sla de uitrusting bij 2-8°C op *. De houdbaarheid is 12 maanden wanneer de uitrusting behoorlijk wordt opgeslagen.

      

 

Opsporingsgrens van Kwantificatie

Steekproeftype

Grens van Kwantificatie (ng/g)

Verse melk

0,03

Melkpoeder

0,1

Yoghurt

0,05

Weipoeder

0,1

Condens

0,15

 

Zeker ben de steekproeven behoorlijk worden opgeslagen. In het algemeen, zouden de steekproeven bij 2-4°C voor neen meer moeten worden gekoeld dan 1-2 dagen. Vorststeekproeven aan een minimum van -20°C als zij voor een langere periode moeten worden opgeslagen. De bevroren steekproeven kunnen bij ruimte temps (20 – 25°C/68 – 77°F) of in een ijskast v3o3or gebruik worden ontdooid.

 

Voorbereiding van 1X-de Buffer van de Steekproefextractie:

Mengeling 1 volume van 10X-de Buffer van de Steekproefextractie met 9 volumes van gedistilleerd water.

 

Vissen/Garnalen/Vlees (Rundvlees/Kip/Varkensvlees) /Egg.

A:

  • Homogeniseer een redelijke hoeveelheid steekproef met een geschikte mixer.

  • Gewicht uit 3g van de gehomogeniseerde steekproef en de mengeling met 6 ml ethylacetaat, draaikolk 3 min bij maximum snelheid.

  • Centrifugeer 5 minuten bij 4.000 x g bij kamertemperatuur (20 – 25°C/68 – 77°F).

  • De overdracht 4 ml van de ethylacetaatbovendrijvende substantie die (aan 2g van de originele steekproef beantwoorden) in een nieuw flesje en gebruikt een roterende evaporator om de steekproef in een 60-70°C-water onder verminderde druk te drogen - bad. Alternatief, kan de steekproef droog zijn door stikstofgas in een 60-70°C-water te blazen - bad.

  • Los het droge residu in 2 ml n-hexane op.

  • Voeg 1 ml van 1X-de Buffer en de mengeling van de Steekproefextractie door bij maximumsnelheid 2 minuten toe vortexing.

  • Centrifugeer op kamertemperatuur 10 minuten bij 4.000 x g Verwerp de hogere hexaanlaag.

  • Gebruik 50 ml van de lagere waterige laag per goed voor de analyse. Voor het geval dat de emulsie gebeurde, verwijder de hogere n-hexane laag en broed de lagere waterige laag in water - bad voor 3 min uit bij 80-95°C.

Nota: Verdunningsfactor: 0,5.

Vissen/Garnalen/Vlees (Rundvlees/Kip/Varkensvlees) /Egg.

B:

  • Mengeling 1 g van de gehomogeniseerde steekproef met 0,5 ml van 1X-de Buffer van de Steekproefextractie, 3,5 ml gedistilleerd water, 0,5 ml van 1 M HCl en 20 ml van 50 mm 2-Nitrobenzaldehyde door 30 seconden vortexing.

Broed bij 50°C -55°C uit 3 uren. Draaikolk de steekproef 5 seconden elk uur tijdens de incubatie.

 

Contactgegevens
Nicole

Telefoonnummer : 856-727-0250

WhatsApp : +8615361523839