REAGEN LLC
E-mail reagenkits@gmail.com TEL.: 1-619-389-8888
Thuis >
REAGEN LLC Bedrijfprofiel

REAGEN LLC

REAGEN INC, die zich al 11 jaar richt op ELISA, PCR, Lateral Flow-testkits, waaronder klinische ziekte-detectie-kits, voedsel- en voederveiligheidstestkits en dier-epidemievirusdetectie-kits in de VS

REAGEN INC Inleiding
  • China REAGEN LLC Bedrijfprofiel
  • China REAGEN LLC Bedrijfprofiel
  • China REAGEN LLC Bedrijfprofiel
  • China REAGEN LLC Bedrijfprofiel
  • China REAGEN LLC Bedrijfprofiel
  • China REAGEN LLC Bedrijfprofiel
Main Market: Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Zuidoost-Azië , Afrika
Business Type: Fabrikant
Brands: reagen
No. of Employees: 50~80
Annual Sales: 15000000-20000000
Year Established: 2012
Export p.c: 70% - 80%
Introduction

REAGEN INC richt zich al 11 jaar op PCR, NGS, ELISA en laterale flow rapid test kits, waaronder testkits voor voedselveiligheid, diagnostische kits voor menselijke en dierlijke infectieziekten in de VS.

REAGEN produceert innovatieve diagnostische kits voor de detectie van antibiotica, diergeneesmiddelen, mycotoxinen, algentoxines, oestrogenen, pesticiden, industriële verontreinigende stoffen, infectieziekten,alsmede grondstoffen voor moleculaire diagnostiek en immunoassaysOnze diagnostische systemen zijn snel en gemakkelijk te bedienen en zijn ontworpen om de kwaliteit van de tests in het laboratorium efficiënt te garanderen.

 

Service

Specialisatie in de verkoop en dienstverlening van reagentia voor voedselveiligheidstests, apparatuur en aanverwante laboratoriumbenodigdheden.
Talents REAGEN INC ook cross-regionale Verenigde Naties binnenlandse bekende biologische farmaceutische bedrijven om een strategisch partnerschap te vormen, de invoering van geavanceerde managementconcepten,Het is de bedoeling dat de Europese Unie haar activiteiten op het gebied van het milieu en de gezondheidszorg in het kader van de Europese Unie in het leven roept.

History
2012- — in termen van technologische innovatie, heeft het bedrijf altijd belang aan de bouw van technologisch innovatievermogen en de bouw van productechelons gehecht. Het bedrijf heeft nu een provinciaal de technologiecentrum van de technologieerkenning, onder de jurisdictie van de drie laboratoria van voorbereiding, synthese en biologie.
2012- — het bedrijf heeft bijna 17 nieuwe drugs, drie nieuwe drugs en nu twee nieuwe drugs, en nieuwe drugs 1 met onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten.
2016- — het bedrijf heeft goede samenwerking met veel andere wetenschappelijke onderzoeksinstellingen gehandhaafd. De jaarlijkse kosten van technologie R&D zijn tot 5% van de verkoopopbrengst.
2016- — het bedrijf heeft een strategie van de twee wielaandrijving in marketing, toegepast en altijd de bedrijfswijze van de middeneindmarkt overzee en de binnenlandse midden en lage eindmarkt aangehangen.
2018—— het bedrijf streeft naar de bouw van een harmonische onderneming en duurt in eerst het zetten van mensen voort en altijd het beschermen van de rechten en de belangen van arbeiders. De drie partijcommissie werd toegekend de titel van „modelonderneming van provinciale harmonische arbeidsverhoudingen“ door het Provinciale Comité voor gecoördineerde arbeidsverhoudingen, en werd genoemd „gevorderde collective van het het overlegcontract van het stadsloon“ door de algemene vakbond van de stad.
het 2023-bedrijf adres leidde tot 7098 Miratech Dr. Ste 110 San Diego CA de 92121 V.S.
Our Team
  • We hebben een professionele technici en verkoopteam

Contacteer op elk ogenblik ons

1-619-389-8888
7098 Miratech Dr. Ste 110 San Diego CA de 92121 V.S.
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons