REAGEN LLC
E-mail reagenkits@gmail.com TEL.: 1-619-389-8888
Thuis > producten > Kenmerkende Producten in vitro >
Covid-19 90%-97.0% Snelle de Testuitrusting van het Nauwkeurigheids40t Antigeen in vitro
  • Covid-19 90%-97.0% Snelle de Testuitrusting van het Nauwkeurigheids40t Antigeen in vitro

Covid-19 90%-97.0% Snelle de Testuitrusting van het Nauwkeurigheids40t Antigeen in vitro

Plaats van herkomst VS
Merknaam REAGEN
Certificering CE,FDA,ANVISA
Modelnummer RNS92048A
Productgegevens
Type:
diagnostischee reagens in vitro
Specificatie:
25T/40T
Toepassing:
menselijk bloed,
Garantie:
18 Maanden
Hoog licht: 

40T Uitrusting van de antigeen de Snelle Test

,

Uitrusting in vitro van de Antigeen de Snelle Test

,

97.0% de Testuitrusting van het nauwkeurigheidsantigeen

Betaling en verzendvoorwaarden
Min. bestelaantal
Test 10000
Prijs
Negotiable
Verpakking Details
kleurenverpakking, OEM
Levertijd
5-7 dagen
Betalingscondities
T/T
Levering vermogen
500000 per dag
Productbeschrijving

Covid-19 Uitrusting van de Antigeen de Snelle Test

Productomschrijving

REAGEN wordt Deze uitrusting gebruikt voor kwalitatieve opsporing in vitro van antigeen covid-19 in menselijke oropharyngeal zwabbers en nasopharyngeal zwabbersteekproeven.

uitrustingsinhoud

Opslag

Covid-19 de Zak van de Testkaart

4-30 ℃

De Buffer van de steekproefextractie

 

De Buis van de steekproefextractie

 

Beschikbaar Stro

 

Gelijkvormigheidsattest

 

Hand

 

l

Mechanisme van Reactie

REAGEN Deze uitrusting keurt het opsporingsprincipe van de dubbele methode van de antilichamensandwich goed. Het bindende stootkussen van de opsporingskaart bevat colloïdale gouden-geëtiketteerde muis N eiwit monoclonal antilichaam I; de opsporingslijn (t-lijn) van het nitrocellulosemembraan is met een laag bedekt met Antilichaam II van het muisn eiwit monoclonal antilichaam, is de kwaliteitscontrolelijn (lijn C) met een laag bedekt met het antilichaam van de geit anti-muis.

De verzamelde steekproeven worden verwerkt door het steekproefuittreksel en toegevoegd. Tijdens de test, wanneer het uittreksel die de n-proteïne van covid-19 bevatten aan het steekproefgat van de testkaart, onder de actie van chromatografie wordt toegevoegd, beweegt de steekproef zich aan het eind van het absorberende document en de eerste passen door het bindende stootkussen. Het eiwit en colloïdale goud van N geëtiketteerd muizen de bronn proteïne

monoclonal antilichaam I bindt specifiek en blijft zich aan het absorberende document eind bewegen. Wanneer de steekproef zich aan de t-lijn beweegt, bindt de n-proteïne verbindend aan het geëtiketteerde antilichaam specifiek aan eiwitdie monoclonal antilichaam II van N in de t-lijn op een dubbele wijze van de antilichamensandwich met een laag wordt bedekt, en blijft bij de t-lijn; vloeibaar blijven blijft water absorberen de document eindbewegingen. Wanneer het zich aan de c-lijn beweegt, bindt het muisn eiwitantilichaam dat ik met colloïdaal goud heb geëtiketteerd specifiek aan het antilichaam van de geit anti-muis in de c-lijn. De t-lijn toont een rode band erop wijzen, die dat antigeen covid-19 positief is. Geen kwestie of de t-lijn of niet gekleurd is zou, de c-lijn rood moeten tonen. Als de c-lijn is

gekleurd niet, is de test ongeldig en de steekproef moet opnieuw worden getest.

 

Kit Contents, Opslag en Houdbaarheid

REAGEN covid-19 Uitrusting van de Antigeen de Snelle Test heeft de capaciteit voor 20 en 40 bepalingen.

De houdbaarheid is 18 maanden wanneer de uitrusting behoorlijk wordt opgeslagen.

 

Waarschuwingen en Voorzorgsmaatregelen

1. Dezeuitrusting wordtslechtsgebruiktvoorhulpdiagnosein vitroenmoetinstrikteovereenstemmingmetdeinstructieswordenin werking gesteld.

2. Gelieve te controleren de van het geldigheidsperiode en pakket integriteit v3o3or gebruik van de uitrusting. Als het pakket van de testkaart beschadigd is of de geldigheidsperiode overschrijdt, kan het niet worden gebruikt.

3. Moet de tijd van bepaling en oordeelresultaat volgen.

4. Het wordt geadviseerd om het onmiddellijk, voor éénmalig slechts gebruik te gebruiken; de testkaart zou binnen 30 minuten moeten worden getest na wordt genomen uit het pakket om verlengde blootstelling te vermijden van de testkaart aan de lucht.

5. De uitrusting kan bij kamertemperatuur worden opgeslagen. Voorzichtig zijn van vochtigheid, licht, hitte, zware druk, en het bevriezen.

6. Men adviseert dat het afval of het blijven steekproeven tijdens de test worden geproduceerd in een lipideoplosmiddel zoals ether, 75%-ethylalcohol, chloor bevattende desinfecterende, peracetic zuur en chloroform voor de behandeling die van de virusinactivering wordt doorweekt.

7. De testresultaten van deze uitrusting zijn voor klinische slechts verwijzing. De klinische diagnose van de ziekte zou ruim samen met zijn symptomen, tekens, medische geschiedenis, andere laboratoriumtests en behandelingsreacties moeten worden overwogen. Steekproefvereisten

 

1. Steekproefinzameling

Oropharyngeal methode van de zwabbersinzameling: het hoofd van de persoon is lichtjes overgeheld, is de mond open, en de pharyngeal amandelen aan beide kanten worden blootgesteld. Veeg de wortel van de tong met een zwabber af, veeg zacht de pharyngeal amandelen afwisselend aan beide kanten van de verzamelde persoon voor af minstens 3 keer, en dan afvegen de latere pharyngeal muur boven en beneden minstens 3 keer. Nasopharyngeal methode van de zwabbersinzameling: de monstertrekker gebruikt één hand om het hoofd van bemonsterd zacht te houden, houdt de monstertrekker de zwabber met de andere hand, neemt de zwabber door het neusgat op, en beweegt zich dan langzaam terug langs de bodem van de lagere neusholtepenetratie zou moeten worden vermeden krachtig om het traumatische aftappen te vermijden. Wanneer het uiteinde van de zwabber de achtermuur van de nasopharyngeal holte bereikt, roteer het zacht ronde één (om reflexhoest te verhinderen, houd één minuut op), en verwijder dan langzaam de zwabber.

 

2. Steekproefverwerking

Voeg 7 dalingen (ongeveer 200μL) van de buffer van de steekproefextractie aan de buis van de steekproefextractie toe, dompel de bemonsterde zwabber in de buffer van de steekproefextractie onder om de buffer van de steekproefextractie volledig te maken de zwabber doordringen, 10 seconden roteren en Zwabber drukken 10 keer om de vloeistof in de buis te houden zoveel mogelijk, de zwabber te verwijderen en te verwerpen, dripper te behandelen, en de extractiebuis te schudden aan

meng de vloeistof.

Covid-19 90%-97.0% Snelle de Testuitrusting van het Nauwkeurigheids40t Antigeen in vitro 0

Beperkingen van Inspectiemethodes

1. Deze uitrusting is een kwalitatieve test en is slechts voor hulpdiagnose in vitro.

2. wegens de beperking van de methode van de antigeenopsporing, is de minimumopsporingsgrens (analytische gevoeligheid) over het algemeen lager dan dat van de reagentia van nucleic zuuropsporing. Daarom zou het testpersoneel meer aandacht aan het negatieve resultaat van de antigeentest moeten besteden, en uitvoerig

het oordeel zou met andere testresultaten en klinische symptomen moeten worden gecombineerd. Voor negatieve resultaten, nucleic zuur het testen of virusisolatie en van de cultuuridentificatie worden de methodes gebruikt om in het oordeel bij te wonen.

3. De onredelijke bemonstering, het vervoer, de verwerking, en de lage virusinhoud in de steekproef kunnen valse negatieven veroorzaken.

4. De testresultaten van deze reagens zijn slechts voor klinische verwijzing, en zouden niet als enige basis voor klinische diagnose en behandeling moeten worden gebruikt. De definitieve diagnose van de ziekte zou na uitvoerige evaluatie van alle klinische en laboratoriumresultaten moeten worden gemaakt.

 

Precisie

REAGEN de gevoeligheid van de testuitrusting was 94,5%, was de specificiteit 96,3%, en de nauwkeurigheid

was tussen 90%-97.0%.

 

 

E-mail: Megan@reagen.us

 

Website: http://mao.ecer.com/test/elisatest-kits.com/

Contacteer op elk ogenblik ons

1-619-389-8888
7098 Miratech Dr. Ste 110 San Diego CA de 92121 V.S.
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons