REAGEN LLC
E-mail reagenkits@gmail.com TEL.: 1-619-389-8888
Thuis > producten > Kenmerkende Producten in vitro >
RNS92048 40 Snelle de Testuitrusting van IgG IgM van het Bepalingenbloed
 • RNS92048 40 Snelle de Testuitrusting van IgG IgM van het Bepalingenbloed
 • RNS92048 40 Snelle de Testuitrusting van IgG IgM van het Bepalingenbloed

RNS92048 40 Snelle de Testuitrusting van IgG IgM van het Bepalingenbloed

Plaats van herkomst VS
Merknaam REAGEN
Certificering CE,FDA,ANVISA
Modelnummer RNS92048
Productgegevens
Type:
diagnostischee reagens in vitro
Specificatie:
test 40
Toepassing:
bloed
Houdbaarheid:
24 maanden
Functie:
Bloedanalyse
Hoog licht: 

Snelle de Testuitrusting van RNS92048 IgM

,

Snelle de Testuitrusting van bloedigg IgM

,

De Opsporingsreagens van 40 Bepalingenigg IgM

Betaling en verzendvoorwaarden
Min. bestelaantal
Test 10000
Prijs
Negotiable
Verpakking Details
kleurenverpakking
Levertijd
5-7 dagen
Betalingscondities
T/T
Levering vermogen
500000 per dag
Productbeschrijving

Snelle de Testuitrusting van covid-19 IgG/IgM

Productomschrijving

REAGEN wordt Deze uitrusting in vitro gebruikt voor de kwalitatieve opsporing van covid-19 antilichamen in menselijk serum, plasma en gehele bloedmonsters. Het wordt slechts gebruikt aangezien een supplementaire opsporingsindicator voor veronderstelde gevallen van covid-19 nucleic zuuropsporing verbiedt of samen met nucleic zuuropsporing in de diagnose van veronderstelde gevallen gebruikt. Het kan niet als basis voor de diagnose en uitsluiting van longontsteking worden gebruikt door COVID-19 besmetting wordt de veroorzaakt die. Het is niet geschikt voor onderzoek van de algemene bevolking. Beperkt tot medische instellingen. Een positief testresultaat vereist verdere bevestiging. Een negatief testresultaat sluit niet de mogelijkheid van besmetting uit.

 

Mechanisme van Reactie

De de opsporingsreagens van REAGEN covid-19 IgG/IgM gebruikt het principe van specifieke band van antigenen en antilichamen en immunochromatographic technieken. De reagens bevat een anti-menselijk monoclonal antilichaam van IgM vooraf vast op het testgebied (c) op de teststrook. (m) en het anti-menselijke monoclonal antilichaam van IgG (G) en de geit anti-kip IgY bij het QC gebied en anti-COVID-IgM het 19-specifieke eiwit-vervoegde colloïdale goud (M.nC--GC gouden etiketstamverwant) en de kip IgY koppelden colloïdaal goud. Tijdens de test, wordt het specimen gelaten vallen in de reagenssteekproef goed (s). De steekproef beweegt zich aan de opsporingslijn door capillaire chromatografie. Als er een IgM-antilichaam tegen covid-19 in de steekproef is, zal het met de m.nC-GC gouden etiketstamverwant worden gecombineerd om een complexe igM-M.nC-GC te vormen. Dit complex blijft vooruit onder de actie van chromatografie migreren en door een anti-menselijk monoclonal antilichaam van IgM vooraf vast aan de m-lijn die gevangen, een wijn-rode band vormen erop wijzen, die dat IgM voor covid-19 positief is; als IgG-het antilichaam van covid-19, onder de actie van capillaire chromatografie, ook aan m.nC-GC bindt en door de g-lijn gevangen. Het vormt ook een band van Bourgondië erop wijzen, die dat IgG van covid-19 positief is; als M en G geen kleur tonen, is de steekproef covid-19 verbiedt; en covid-19 IgG/IgM-de opsporingsreagens bevat een ingebouwde kwaliteitscontrolelijn. Ongeacht of IgG/IgM in het specimen aanwezig is, zal een wijn-rode band in het kwaliteitscontrolegebied (c) verschijnen. De band van Bourgondië in het kwaliteitscontrolegebied (c) wordt getoond is het criterium voor het beoordelen of er genoeg steekproeven zijn en of het chromatografieproces dat vlot is.

 

Kit Contents, Opslag en Houdbaarheid

REAGEN covid-19 Snelle de Testuitrusting van lgG/lgM heeft de capaciteit voor 40 bepalingen. De houdbaarheid is 12 maanden wanneer de uitrusting behoorlijk wordt opgeslagen.

 

Kit Contents Bedrag Opslag
Covid-19 Testkaarten 40

4~30℃

(Droog en Donker)

Steekproefverdunner 1
Hand 1

 

Waarschuwingen en Voorzorgsmaatregelen

 • Dit product is een diagnostischee reagens in vitro voor éénmalig gebruik. Gebruik het niet opnieuw. Gebruik het niet als het is verlopen.

 • De temperatuur van het experimentele milieu zou moeten worden vermeden. De testkaarten en de steekproefverdunningen bij lage temperatuur worden opgeslagen zouden aan kamertemperatuur moeten worden hersteld alvorens om vochtigheidsabsorptie te openen te vermijden die.

 • Vermijden de gebruiks verse steekproeven waar mogelijk, gebruikend steekproeven die vervuild, hemolytic zijn, geelzucht of hyperlipidemia.

 • Na de test, behandel de gebruikte teststroken en de steekproefverdunningen als biomedisch afval.

 • Het deshydratiemiddel is bevat in de verpakkende zak.

 • Gebruik herhaaldelijk geen freeze-thaw steekproeven. Wanneer het testen, te brengen gelieve de steekproef die aan kamertemperatuur in evenwicht moet worden getest.

 • De teststeekproeven zouden als besmettelijke agenten moeten worden beschouwd, en zij moeten overeenkomstig de de verrichtingsregels van het infectieziektelaboratorium worden in werking gesteld, en aandacht besteden aan biologische veiligheidsverrichtingen.

 • Zoals met alle diagnostischee reagentia, zou de definitieve diagnose door de arts moeten worden gemaakt na het combineren van de diverse indicatoren en de klinische symptomen.

 • Als u om het even welke vragen of suggesties tijdens het gebruik van deze reagens hebt, gelieve de fabrikant te contacteren.

 • De uitrusting zou niet in het geval van beschadigde verpakking moeten worden gebruikt.

 • De punten op elk gebied zijn voor exclusief gebruik, en zouden niet moeten worden gebruikt kruiselings om verontreiniging te vermijden. Gelieve te maken de werkbank onmiddellijk na het experiment schoon. Gelieve te gebruiken het uiteinde in het experiment in de afvaltank direct wordt gebruikt die 1%-natriumhypochloriet bevatten, en te steriliseer die met andere afvalprodukten alvorens te verwerpen. Na het verwijderen van reactie verzegelt de buis na versterking, onmiddellijk het in een speciale plastic zak en verwerpt het op de aangewezen plaats. De werkbank en de diverse punten worden regelmatig gedesinfecteerd met 1%-natriumhypochloriet, 75%-alcohol of UVlampen.

 

Steekproefvereisten

 

Serum/plasma geheel bloed

 

Serum/plasmasteekproefinzameling: Het serum en het plasma zouden zo spoedig mogelijk na bloedinzameling moeten worden gescheiden om hemolyse te vermijden. Het gescheiden serum en het plasma zouden zo spoedig mogelijk binnen 8 uren moeten worden getest. Als het niet kan tijdig worden gebruikt, zou het bij 2℃ aan 8℃for moeten worden opgeslagen 3 dagen. Als het meer dan 3 dagen die is, zou het bij -20℃and moeten worden opgeslagen voor min 9 dagen wordt opgeslagen, aandacht besteden om naar kamertemperatuur te terugkeren alvorens om te testen te vermijden herhaalde het bevriezen en het ontdooien. De strenge hemolytic en hitte-buiten werking gestelde steekproeven worden niet geadviseerd.

 

Geheel bloedinzameling: De buis van de gebruiksantistolling om bloed te verzamelen, of die antistollingsmiddel in de buis van de bloedinzameling (wordt geadviseerd om heparine, EDTAzout, natriumcitraat voor antistolling te gebruiken) toe te voegen. Het kan bij kamertemperatuur 8 uren worden opgeslagen. Als het niet kan onmiddellijk worden ontdekt, kan het bij 2 ~ 8℃ 3 dagen worden opgeslagen. De gehele bloedmonsters meer dan 3 dagen zijn niet geschikt voor deze reagens.

 

Testend Protocol

Figuur 1. De Richtlijn van de testkaart en Testinterpretatie

 

RNS92048 40 Snelle de Testuitrusting van IgG IgM van het Bepalingenbloed 0

RNS92048 40 Snelle de Testuitrusting van IgG IgM van het Bepalingenbloed 1

Covid-19 IgG/IgM - test de stroomgrafiek van de Apparatenverrichting (het beeld vertegenwoordigt slechts niet het echte ding, voor verwijzing)

 

1. Sta testreagentia toe om naar kamertemperatuur (20-30 ° C) te terugkeren alvorens te testen.

2. Plaats de testkaart horizontaal, voeg 10 μL van serum/plasma (het gehele bloed voegt 20 μL toe, adviseren wij om serum/plasmatest te gebruiken, als het gehele bloedmonster positief ontdekt, het worden geadviseerd om nucleic zuurtest, nucleic zuurtest te gebruiken om te bevestigen of het een positieve steekproef) is steekproef goed aan de steekproef van de testkaart toe, en voeg dan 2-3 dalingen goed van steekproefverdunner aan de steekproef van de testkaart toe.

3. De experimentele resultaten worden gelezen na 15 minuten, en de interpretatieresultaten voorbij 20 minuten zijn ongeldig.

 

Interpretatie van Resultaten

Verbied: Slechts verschijnen de rode banden in het kwaliteitscontrolegebied (c) en niet in het opsporingsgebied (G en M).

Positief: De rode banden verschijnen op opsporingsgebied (g-of/en M) en kwaliteitscontrolegebied (c).

 

Ongeldige resultaten: Er is geen rode band in het kwaliteitscontrolegebied (c).

 

Covid-19 IgG/IgM - het Testapparaat vloeit lezing voort (de beelden vertegenwoordigt slechts niet het echte ding, voor verwijzing)

 

Beperkingen van Inspectiemethodes

1. Dit product is slechts geschikt voor kwalitatieve opsporing van covid-19 IgG/IgM in menselijk bloed.

2. Dit product kan slechts voor IVD worden gebruikt.

3. In het vroege stadium van besmetting, zal de afwezigheid van covid-19 antilichamen van IgG en IgM-of de lage titer leiden tot negatieve resultaten, en zou binnen 7-14 dagen moeten worden opnieuw getest. Tijdens de nieuwe test, zou de laatste verzamelde steekproef moeten worden getest tegelijkertijd om te bevestigen of er serologisch positief is of de titer beduidend steeg

4. De referentiewaarde van serologische antilichamenopsporing in patiënten met immunocompromised of immunosuppressive therapie is beperkt.

5. Positieve IgG wijst op vorige besmetting of secundaire besmetting.

6. Het positief van het IgMantilichaam komt niet alleen in de primaire besmetting, maar ook in de secundaire besmetting voor.

7. Bevestig dat de besmetting met covid-19 moet met de klinische manifestaties van geduldig worden gecombineerd of verder met andere methodes worden gecombineerd.

 

Precisie

REAGEN covid-19 werd Snelle de Testuitrusting van IgG/IgM gebruikt om 553 menselijke bloedmonsters te ontdekken en vergelijkbaar was met de methode van nucleic zuuropsporing. De resultaten toonden aan dat de gevoeligheid van de testuitrusting 93,3% was, was de specificiteit 96,6%, en de nauwkeurigheid was tussen 80%-95.2%.

 

www.elisatest-kits.com

 

e-mail: reagenkits@gmail.com

 

Whatsapp: +86 18679905899

 

Contacteer op elk ogenblik ons

1-619-389-8888
7098 Miratech Dr. Ste 110 San Diego CA de 92121 V.S.
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons