REAGEN LLC
E-mail reagenkits@gmail.com TEL.: 1-619-389-8888
Thuis > producten > Kenmerkende Producten in vitro >
500 Exemplaren/Ml-Fluorescentiepcr Opsporingsuitrusting 99,8% Sensivity
  • 500 Exemplaren/Ml-Fluorescentiepcr Opsporingsuitrusting 99,8% Sensivity

500 Exemplaren/Ml-Fluorescentiepcr Opsporingsuitrusting 99,8% Sensivity

Plaats van herkomst VS
Merknaam REAGEN
Certificering CE,FDA,ANVISA
Modelnummer RNS92049
Productgegevens
Opgeslagen Temperatuur:
-20 graden
Kenmerkende sensivity::
99.8%
Gevoeligheid:
500 copies/ml
Type:
Fluorescentiepcr Opsporingsuitrusting
Specimen:
Serum/Plasma
Naam:
Diagnostischee reagentia in vitro
Hoog licht: 

500 Copies/Ml-Fluorescentiepcr Opsporingsuitrusting

,

99.8% Sensivity-Fluorescentiepcr Opsporingsuitrusting

,

Fluorescente Uitrusting rechts-PCR in real time

Betaling en verzendvoorwaarden
Min. bestelaantal
1000 Uitrustingen
Prijs
Negotiable
Verpakking Details
kleurenverpakking
Levertijd
5-7 dagen
Betalingscondities
T/T
Levering vermogen
500 uitrustingen voor een week
Productbeschrijving

REAGEN covid-19 Fluorescentiepcr Opsporingsuitrusting In real time

Productomschrijving

REAGEN™ de covid-19 fluorescentiepcr opsporingsuitrusting In real time is voorgenomen voor onderzoek en kenmerkende toepassingen. De covid-19 fluorescentiepcr opsporing In real time Kitis een Nucleic product in vitro van de de ziekteverwekkeropsporing van de Zuurtest (NATIONAAL) gebaseerd. De covid-19 fluorescentiepcr opsporingsuitrusting wordt In real time ontworpen om n-gen en ORF1ab-gen van strenge scherpe ademhalings (covid-19) nucleic zuren syndroom-Coronavirus in ademhalings, alveolare lavagevloeistof, serum en bloedmonsters te ontdekken.

De covid-19 fluorescentiepcr opsporingsuitrusting In real time kan in klinische praktijk en voor onderzoeksdoeleinden voor covid-19 diagnostiek worden gebruikt.

 

Procedureoverzicht

REAGEN™ de covid-19 fluorescentiepcr opsporingsuitrusting In real time is gebaseerd op proces van de RNA het omgekeerde transcriptie en gewichtige cDNA versplintert versterking de methode met van de polymerasekettingreactie (PCR). Het versterkingsproces ligt in herhaalde cycli: het thermische DNA-denatureren, inleiding het ontharden met bijkomende opeenvolgingen en het verdere polynucleotide ketenen voltooiing door Taq-polymerase.

 

De covid-19 fluorescentiepcr opsporingsuitrusting In real time, DNA-sondes, elk waarvan een fluorescente etiket en een fluorescentie quencher bevat, is inbegrepen in PCR mengeling. In het geval van specifieke сDNA productvorming, wordt een sonde vernietigd en die dat leidt tot de groei van het fluorescentieniveau door speciale toestellen wordt geregistreerd.

DNA-de sondes voor n-gen en ORF1ab-genpcr productenopsporing worden gebruikt worden dienovereenkomstig geëtiketteerd met de fluorescente sondes die van Fam en van Rox. Dat staat afzonderlijke strenge scherpe ademhalingspcr van de syndroomcoronavirus2 cDNA steekproef resultatenregistratie toe. Voor PCR productenanalyse, die PCR zouden cyclers moeten worden gebruikt ontdekken.

 

De covid-19 fluorescentiepcr opsporingsuitrusting In real time is gebaseerd bij de opsporing in real time van de opeenvolging van doeldna. PCR technologie de in real time is gebaseerd bij de meting van de fluorescentie bij elke cyclus van reactie. De PCR-Mengeling bevat hetspecifieke hydroliseren sondeert dragende verslaggever en quencher molecules. Eens gekruist aan een doelopeenvolging, wordt de sonde geactiveerd. Als resultaat van activering stijgt de fluorescentie proportioneel tot de versterking van de doelopeenvolging. De intensiteit van fluorescentie wordt ontdekt met een PCR thermische eenheid in real time van de cyclergegevensverzameling en met de verstrekte software geanalyseerd.

 

Nota: de componenten van verschillende partijen kunnen niet onderling verwisselbaar worden gebruikt. De componenten in de uitrusting zouden volledig v3o3or gebruik moeten worden gemengd en worden gecentrifugeerd (het wordt geadviseerd om hen te mengen door, niet door draaikolkoscillator flicking of om te keren). Herhaalde freeze-thaw zou zoveel mogelijk moeten worden vermeden!

 

Waarschuwingen en Voorzorgsmaatregelen

De laboratoriummake-up zou de vereisten die het werk regelen aan micro-organismen van IIV klassen van pathogeniciteit moeten voldoen.

Het handvat en schikt alle die biologische monsters, reagentia en materialen worden gebruikt om de analyse uit te voeren alsof zij besmettelijke agenten konden overbrengen. Vermijd direct die contact met de de biologische monstersreagentia en materialen worden gebruikt om de analyse uit te voeren. Om het even welke materiële komst in contact met

de biologische monsters moeten minstens 30 minuten met het desinfecteren van oplossing worden behandeld of worden gesteriliseerd met autoclaaf

1 uur bij 121ºC vóór verwijdering.

 

TORAGE EN BEHANDELENDE VEREISTEN

De uitrusting wordt opgeslagen bij - 20 ℃, en zijn geldigheid zijn 12 maanden. Gelieve te gebruiken binnen de geldigheidsperiode.

Een verlopen covid-19 fluorescentiepcr opsporingsuitrusting In real time moet niet worden gebruikt.

500 Exemplaren/Ml-Fluorescentiepcr Opsporingsuitrusting 99,8% Sensivity 0

Wij adviseren sterk na de instructies om robuuste en betrouwbare resultaten te krijgen. De conformityCOVID-19-PCR Testuitrusting RNS92049

van Realtime covid-19 fluorescentiepcr is de opsporingsuitrusting aan de voorgeschreven technische vereisten onderworpen aan naleving van opslag, vervoer en behandelende die voorwaarden door fabrikant wordt geadviseerd.

 

LIMITIONS

1. De resultaten van de steekproeftest zijn verwant met de kwaliteit van steekproefinzameling, verwerking, vervoer en behoud.

2. Als de dwarsverontreiniging tijdens steekproefverwerking voorkomt, kunnen de fout-positiefresultaten verschijnen.

3. De genverandering van het virus tijdens epidemie kan tot valse negatieve resultaten leiden.

4. De testresultaten zijn slechts voor klinische verwijzing. Als u het geval moet bevestigen, te combineren gelieve de klinische symptomen en andere testmethodes.

 

SPECIFICATIES

Gevoeligheid: 500 copies/ml.

Kenmerkende sensivity: 99.8%.

Kenmerkende specificiteit: 100%.

Contacteer op elk ogenblik ons

1-619-389-8888
7098 Miratech Dr. Ste 110 San Diego CA de 92121 V.S.
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons