products

Slim Microplate-het Instrumentengebruik van de Lezerselisa Test voor Gelezen OD Waarde

Basisinformatie
Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: REAGEN
Certificering: FAPAS
Modelnummer: RNE90002
Min. bestelaantal: 1 platform
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: kleur verpakking
Levertijd: 5-7 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 10 platform per maand
Gedetailleerde informatie
Hoog licht:

het materiaal van de elisatest

,

het apparaat van de elisatest


Productomschrijving

Microplatelezer

Algemeen

Alvorens u installerend begint en met de lezer te werken, zou u de voorzorgsmaatregelen inzake veiligheid die en de verordeningen moeten lezen in dit hoofdstuk worden getoond.

 

Exploitantkwalificatie

Gelieve te merken op dat de verrichting met Microplate-Lezer slechts door de arts of de klinische inspecteur zou moeten worden uitgevoerd die noodzakelijke opleiding verstrekt door de verkoopagent heeft ondergaan.

 

De diensttechnicus Qualification

Om te installeren, het instrument handhaven en herstellen, moet een de diensttechnicus op het instrument door de fabrikant of hun vertegenwoordiger worden opgeleid. Een de diensttechnicus zou vertrouwd met de normale bedrijfsvoering van het instrument ook moeten zijn zoals die in het handboek van de Gebruiker en de specifieke acties wordt beschreven zoals die in het de diensthandboek wordt beschreven.

Slim Microplate-het Instrumentengebruik van de Lezerselisa Test voor Gelezen OD Waarde 0

Elektro

Om analisator te gebruiken veilig, besteed aandacht aan de volgende punten:

Om het risico van elektroschok en/of schade aan het instrument te verhinderen, zou de Exploitant niet de dekking van het instrument moeten openen. Slechts kunnen de gemachtigde personeelsleden, bijvoorbeeld, de diensttechnici, het instrument openen om onderhoud of reparatie uit te voeren.

Wat betreft de belangrijkste raad wanneer de macht is kan strenge verwonding of dood veroorzaken. Om het even welk probleem, gelieve te vragen om hulp van uw leverancier.

 

Mechanisch

Er is geen die risico door de mechanische gedeelten van het instrument wordt voorgesteld wanneer het instrument wordt gesloten. Als de dekking van de instrumenten wordt verwijderd, konden de mechanische gedeelten lichamelijk letsel veroorzaken of het instrument kan worden beschadigd als de volgende raad niet wordt overwogen: Draag geen losse kledingstukken of juwelen die in mechanismen konden vangen. Zet uw vingers/handen in de weg of geen deel terwijl het instrument in verrichting is. Probeer geen mechanische reparatie tenzij het instrument niet in verrichting of WEG is.

 

Lamp

De bronlamp wordt uiterst heet tijdens verrichting; raak nooit de lamp wanneer het is! Als de lamp moet worden veranderd, schakel altijd de lamp door het instrument uit uit te schakelen en wacht dan tot de lamp is afgekoeld.

 

Contactgegevens
Nicole

Telefoonnummer : 856-727-0250

WhatsApp : +8615361523839