products

9 minuten de Snelle Zij van de de Uitrustingsbts Strook van de Stroomtest de Testwerken in Koude Melk

Basisinformatie
Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: REAGEN
Certificering: FAPAS
Modelnummer: RNS92014
Min. bestelaantal: 1 uitrustingen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: kleur verpakking
Levertijd: 1 werkdag
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 100 uitrustingen per maand
Gedetailleerde informatie
Specificatie: test 96 Pakket: kleurenverpakking
Houdbaarheid: 12 maanden
Hoog licht:

de zijuitrusting van de stroomstrook

,

de zijuitrusting van stroomelisa


Productomschrijving

BTS-de uitrusting van de Strooktest

Productomschrijving

De Uitrusting van de de Strooktest van REAGEN™ BTS is een kwalitatieve en snelle zijdiestroomanalyse wordt ontworpen om bèta-lactam, tetracycline te ontdekken, en commingled de sulfonamiden antibiotische residu's in ruw koemelk. Deze test gebruikt gebruiks nieuwe antibiotische bindende proteïnen die hoogst actief in koude melk zijn en de behoefte aan een het verwarmen blok elimineren. Deze test wordt ontworpen voor snelle van de gebiedsgebruik of verwijzing laboratoriummontages.

 

De unieke eigenschappen van de uitrusting zijn:

1 ·Snelle strooktestmethode – 9 minuten

2 ·De werken in koude melk

3 ·Nieuwe bindende proteïnen dat geen het verwarmen stap vereist

4 ·Hoge gevoeligheid

 

Kit Contents

Bedrag

Opslag

Reactieputten

12x8 (96 totaal)

 

Rechts (25˚C+/- 2,5)

(Droog en Donker)

Teststroken

48x2 (96 totaal)

Positieve controle

1 flesje

Negatieve controle

1 flesje

 

Procedureoverzicht

De analyse gebruikt een concurrerend colloïdaal goud gebaseerd formaat. De melksteekproef (200 μL) wordt toegevoegd aan een duidelijk plastic reactieschip, en gebruikt om de gevriesdroogde reagentia aan een eenvormige roze of lichtrode kleur op de bodem van de microtiter putten opnieuw uit te stellen. De melk wordt uitgebroed kort (3 min) om de antibiotische bindende proteïnen op de gouden deeltjes toe te staan om met om het even welk antibiotisch heden in de melk in dienst te nemen. De teststrook wordt dan opgenomen in de steekproef goed met de pijlen richtend benedenwaartse het in werking stellen capillaire stroom op de strook. Om het even welke gouden deeltjes die niet met antibiotica huidig in de melk worden gecompliceerd zullen aan hun respectieve testlijn binden, die een signaal (rode lijn) vormen bij die positie. Elke teststrook wordt gestempeld met drie testlijnen en één Controlelijn (c-Lijn) bij de bovenkant. De hoogste testlijn ontdekt specifiek voor bèta-lactams, ontdekt de middentestlijn voor tetracycline, en de lijn van de bodemtest ontdekt voor sulfonamidenantibiotica. Als de bindende proteïne op het gouden deeltje met of bèta-lactams in dienst heeft genomen, zullen het tetracycline, of de sulfonamiden antibiotische residu's huidig in de melksteekproef, het gouden deeltje voorbij de testlijn stromen die aan dat antibioticum beantwoorden en zullen de c-Lijn bereiken.

9 minuten de Snelle Zij van de de Uitrustingsbts Strook van de Stroomtest de Testwerken in Koude Melk 0

Interpretatie van Resultaten

Verbied: Test lijn en de c-Lijn allebei verschijnen, wijst op de melksteekproef negatief is.

 

Positief: De testlijn die de overeenkomstige positie geen gekleurd en c-Lijn is verschijnt, wijst op de melksteekproef voor de overeenkomstige drug positief is.

 

 

9 minuten de Snelle Zij van de de Uitrustingsbts Strook van de Stroomtest de Testwerken in Koude Melk 1

 

Ongeldige resultaten

De test is ongeldig als geen rassenbarrière in het c-Lijn gebied verschijnt zelfs als een rassenbarrière in het gebied van de testlijn verschijnt. Test melksteekproef opnieuw indien de gebroken lijnen worden waargenomen. De rassenbarrières die na 20 minuten verschijnen zijn niet kenmerkend en zouden moeten worden genegeerd. Als de steekproef niet op de peilstok stroomt, kan de melksteekproef zijn geklonterd, ongeldig makend het testresultaat. Om melksteekproef te vermijden klonterend, gebruik altijd verse melk.

 

 

 

 

Contactgegevens
Nicole

Telefoonnummer : 856-727-0250

WhatsApp : +8615361523839