REAGEN LLC
E-mail reagenkits@gmail.com TEL.: 1-619-389-8888
Thuis > producten > De veterinaire Uitrusting van de Residutest >
Effectieve melamine-ELISA-testkit voor nauwkeurige residuopsporing
 • Effectieve melamine-ELISA-testkit voor nauwkeurige residuopsporing
 • Effectieve melamine-ELISA-testkit voor nauwkeurige residuopsporing
 • Effectieve melamine-ELISA-testkit voor nauwkeurige residuopsporing
 • Effectieve melamine-ELISA-testkit voor nauwkeurige residuopsporing

Effectieve melamine-ELISA-testkit voor nauwkeurige residuopsporing

Place of Origin USA
Merknaam REAGEN
Certificering CE, ISO
Model Number RND99010
Productgegevens
Monsters:
Melk, melkpoeder, zuigelingenvoeding, vlees, eieren, enz.
Houdbaarheid:
12 maanden
Typ van monster:
Melk
Precisiteit:
95-98%
De gevoeligheid:
95%
Certificeringen:
ISO 9001, ISO 13485
Type:
reagens
Specificatie:
test 96
Betaling en verzendvoorwaarden
Minimum Order Quantity
1 KIT
Delivery Time
3-4 days
Payment Terms
T/T
Supply Ability
100000
Productbeschrijving

Productbeschrijving:

Melamine ELISA-testkit

DeVeterinaire testkit voor residuenHet is een gespecialiseerd product dat is ontworpen voor de detectie van residuen van geneesmiddelen voor diergeneeskundig gebruik in dierlijke producten.betrouwbaar en efficiëntDeze kit is essentieel voor laboratoria en tests ter plaatse om te voldoen aan de wettelijke voorschriften en de vraag van de consument.

Productoverzicht

DeVeterinaire testkit voor residuenis eenzeer gevoelig en nauwkeurigtestoplossing die een breed scala aan residuen van diergeneesmiddelen in dierlijke producten kan detecteren.de veiligheid en kwaliteit van dierlijke voedingsmiddelen te waarborgen.

Specificaties

DeVeterinaire testkit voor residuenheeft een specificatie van96 testsHet kan verschillende soorten diergeneesmiddelen detecteren, waaronder antibiotica, hormonen en andere groeibevorderers.De kit is gemakkelijk te gebruiken en geeft snelle en nauwkeurige resultaten, waardoor het een essentieel instrument is voor kwaliteitscontrole en naleving van de regelgeving.

Gebruik

DeVeterinaire testkit voor residuenHet is geschikt voor het testen van een breed scala aan dierlijke producten, zoals vlees, melk, eieren en zeevruchten.De set is eenvoudig te bedienen en vereist geen gespecialiseerde opleiding, waardoor het een handige en efficiënte oplossing is voor voedselproducenten, verwerkers en regelgevende instanties.

Gevoeligheid

DeVeterinaire testkit voor residuenheeft eengevoeligheid van 95%Het kit is voorzien van een verzameling van gegevens en een systeem voor het opsporen van residuen van diergeneesmiddelen.gevoeligheid van 5 parts per billion (ppb), waardoor het een zeer nauwkeurig en betrouwbaar instrument is voor het opsporen en kwantificeren van residuen van geneesmiddelen voor diergeneeskundig gebruik.Deze hoge gevoeligheid zorgt voor de veiligheid en kwaliteit van dierlijke levensmiddelen voor de consument.

Houdbaarheid

DeVeterinaire testkit voor residuenheeft eenhoudbaarheidsduur van 12 maanden, wat betekent dat het voor een lange periode kan worden opgeslagen zonder afbreuk te doen aan de effectiviteit ervan.omdat ze de kits in bulk kunnen kopen en opslaan zonder zich zorgen te maken over vervaldatumsDe lange houdbaarheid zorgt ook voor de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de testresultaten.

Sleutelwoorden

De Melamine ELISA-testkit is een zeer gevoelig en efficiënt product voor de detectie van residuen van diergeneesmiddelen in dierlijke producten.Deze kit is essentieel voor laboratoria en tests ter plaatse om de veiligheid en kwaliteit van dierlijke voedingsmiddelen te waarborgen..

 

Kenmerken:

 • Productnaam: Veterinaire testkit voor residuen
 • Gevoeligheid: 5 Ppb
 • Monsters: melk, melkpoeder, zuigelingenvoeding, vlees, eieren, enz.
 • Certificering: ISO 9001, ISO 13485
 • Grootte: 96 Test
 • Gebruik: Laboratorium, ter plaatse
 

Technische parameters:

Productnaam Melamine ELISA-testkit
Precisiteit 95-98%
Gevoeligheid 5 Ppb
Kruisreactiviteit Laag
De gevoeligheid 95%
Monsters Melk, melkpoeder, zuigelingenvoeding, vlees, eieren, enz.
Houdbaarheid 12 maanden
Specificatie 96 Test
Typ van monster Melk
Type Reagentia
Functie Gebruikt voor vis, olie
 

Toepassingen:

Melamine ELISA-testkit - REAGEN

Merknaam: REAGEN

Modelnummer: RND99010

Vervaardiging: VS

Certificering: CE, ISO

Minimale bestelhoeveelheid: 1 KIT

Leveringstermijn: 3-4 dagen

Betalingsvoorwaarden: T/T

Vervoerscapaciteit: 100000

Gebruik: Laboratorium, ter plaatse

Specificatie: 96 Test

Grootte: 96 Test

Accuraatheid: 95-98%

Monsters: melk, melkpoeder, zuigelingenvoeding, vlees, eieren, enz.

De Veterinaire Residuetestkit is een zeer nauwkeurig en betrouwbaar product dat is ontwikkeld door REAGEN, een toonaangevend merk op het gebied van milieu- en voedselveiligheidstests.Deze testkit is speciaal ontworpen voor de detectie van residuen van diergeneesmiddelen in verschillende voedselmonsters.Het is een essentieel instrument voor de controle en monitoring van de voedselveiligheid.

De diergeneesmiddelenresiduetestkit is eenvoudig te gebruiken en kan zowel in het laboratorium als ter plaatse worden gebruikt voor snelle en handige testen.Deze testkit is geschikt voor zowel kleine als grote testbehoeftenDe hoge nauwkeurigheid van 95-98% zorgt voor betrouwbare resultaten, waardoor consumenten en toezichthouders gerust zijn.

Met zijn compacte grootte en lichtgewicht is de Veterinaire Residuetestkit ook draagbaar, waardoor deze handig is voor tests ter plaatse op boerderijen, slachthuizen en voedselverwerkingsfaciliteiten.De eenvoudige en gebruiksvriendelijke werking maakt een gemakkelijke integratie in bestaande testprocessen mogelijk., waardoor tijd en inspanning voor het testpersoneel worden bespaard.

Het merk REAGEN staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en veiligheid, en de Veterinaire Residuetestkit is geen uitzondering.voldoening aan internationale normen voor voedselveiligheidstestsDe testkit heeft ook een snelle levertijd van 3-4 dagen, waardoor tijdige en efficiënte testen voor dringende behoeften worden gewaarborgd.

Met een minimale bestelhoeveelheid van slechts 1 kit is de Veterinaire Residuetestkit geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven en grote bedrijven.De hoge leveringscapaciteit van 100000 kits zorgt ook voor een stabiele en consistente levering aan klanten..

Tot slot is de diergeneesmiddelenresiduetestkit van REAGEN een onmisbaar instrument om de voedselveiligheid te waarborgen en aan de voorschriften te voldoen.Het gebruik van de testmethode in de diergeneeskundig­de praktijk is zeer eenvoudig en maakt het de beste keuze voor het testen van residuen van diergeneesmiddelen in verschillende voedselmonsters.Vertrouw REAGEN voor uw voedselveiligheidstests en wees gerust dat uw producten veilig en conform zijn.

 

Aanpassing:

REAGEN Melamine ELISA-testkit

Merknaam: REAGEN

Modelnummer: RND99010

Vervaardiging: VS

Certificering: CE, ISO

Minimale bestelhoeveelheid: 1 KIT

Leveringstermijn: 3-4 dagen

Betalingsvoorwaarden: T/T

Vervoerscapaciteit: 100000

Gebruik: Laboratorium, ter plaatse

Monsters: melk, melkpoeder, zuigelingenvoeding, vlees, eieren, enz.

De gevoeligheid: 95%

Accuraatheid: 95-98%

Functie: Voor vis, olie

Aanpassingsservice voor REAGEN Melamine ELISA Test Kit

Bij REAGEN begrijpen we de unieke behoeften van onze klanten en zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, aanpasbare producten om aan die behoeften te voldoen.We bieden een reeks aanpassingsopties voor dit product., met inbegrip van:

 • Merknaam: Onze Veterinaire Residuetestkit kan worden aangepast aan uw voorkeurmerk.
 • Modelnummer: Wij kunnen het modelnummer van de testkit aanpassen aan uw specifieke behoeften.
 • Plaats van oorsprong: als u een specifieke land- of regiovereiste heeft, kunnen wij de plaats van oorsprong voor uw testkit aanpassen.
 • Certificering: Onze Veterinaire Residuetestkit is al CE- en ISO-gecertificeerd, maar we kunnen op verzoek ook aanvullende certificeringen verstrekken.
 • Minimale bestelhoeveelheid: We begrijpen dat verschillende klanten verschillende testbehoeften hebben, dus we bieden de flexibiliteit om de minimale bestelhoeveelheid voor onze testkit aan te passen.
 • Leveringstermijn: Wij streven ernaar om onze producten snel en efficiënt te leveren, maar we kunnen met u samenwerken om de levertijd aan te passen aan uw specifieke tijdschema.
 • Betalingsvoorwaarden: Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden en kunnen met u samenwerken om de betalingsvoorwaarden voor uw bestelling aan te passen.
 • Bevoorradingsmogelijkheid: Onze productiecapaciteit is groot, maar we kunnen met u samenwerken om aan uw specifieke bevoorradingsbehoeften te voldoen.
 • Gebruik: Onze Veterinaire Residuetestkit is ontworpen voor zowel laboratorium- als on-site gebruik, maar we kunnen het gebruik aanpassen op basis van uw testvereisten.
 • Monsters: we kunnen de soorten monsters die de testkit kan detecteren aanpassen op basis van uw specifieke behoeften.
 • De gevoeligheid: wij kunnen de gevoeligheid van onze testkit aanpassen aan uw testvereisten.
 • Nauwkeurigheid: we kunnen met u samenwerken om ervoor te zorgen dat onze testkit voldoet aan uw gewenste nauwkeurigheid.
 • Functie: Onze Veterinaire Residuetestkit wordt voornamelijk gebruikt voor het detecteren van residuen van diergeneesmiddelen in vis en olie, maar we kunnen de functie aanpassen om ook andere soorten residuen te detecteren.

Melamine ELISA Test Kit - ongeacht uw specifieke behoeften, REAGEN heeft de mogelijkheid om onze Veterinaire Residuetest Kit aan te passen om aan deze behoeften te voldoen.Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten op maat en hoe we u kunnen helpen om aan uw testbehoeften te voldoen.

Aanbevolen producten

Contacteer op elk ogenblik ons

1-619-389-8888
7098 Miratech Dr. Ste 110 San Diego CA de 92121 V.S.
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons